Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση σε συναυλία Νταλάρα, Σάββατο 10/3 στη Δάφνη


    Εκ μέρους της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Μπραχαμίου να σας ενημερώσω ότι το Σάββατο 10/3 έχουμε κανονίσει παρέμβαση στη συναυλία του Νταλάρα στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης. Το κλειστό γήπεδο βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου και είναι το "Μιχάλης Μουρούτσος". Έχουμε πει να κάνουμε προσυγκέντρωση στις 18:00 στο δημαρχείο Μπραχαμίου. Η συναυλία είναι στις 19:30. Θα μοιράζουμε κείμενα και θα έχουμε πανό. Σκοπός είναι να μπούμε και μέσα στο γυμναστήριο. 

Οι άξονες του κειμένου και της παρέμβασης θα είναι:
- κριτική απέναντι σε όλους που υποστηρίζουν τις πολιτικές των μνημονίων
- κριτική στην έννοια της αλληλεγγύης που αντιμετωπίζει την κρίση ως φυσική καταστροφή, που δεν ορίζει το περιεχόμενό της, ενώ έχει χορηγούς και μόνο σκοπό να προβάλει αυτόν που τη δείχνει.
- κριτική στην καθαρά προεκλογική επιλογή του Νταλάρα να κάνει τις συναυλίες στην εκλογική περιφέρεια της Άννας Νταλάρα (εξέχουσας προσωπικότητας του ΓΑΠ).
Σας καλούμε να συμμετάσχετε. Ενημερώνουμε σχετικά γειτονικές συνελεύσεις, καθώς και γνωστούς μας με τηλέφωνα και emails.

ΥΓ: να σημειώσουμε ότι αντίστοιχη παρέμβαση οργανώνεται και για τη συναυλία του Νταλάρα στην Ηλιούπολη το Σάββατο 17/3

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ(ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ,ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΘΑΡΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ..ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.ΣΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Η ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή